Válassz nyelvet:
Pattanás eltávolítás
Rendelés
Felicitari

Válaszd a legjobb természetes módot a bőrproblémáid kezelésére. A gyönyörű és sima bőr megnöveli az önbizalmadat, és lehetővé teszi, hogy sikereket érj el az élet bármely területén.

Még nem döntötted el, melyik csomagot válaszd? Mi készítettünk neked egy „ajánlott csomagot”. Ha ezt választod, 33% -ot megspórolhatsz! Mi több, egy napi kezelés költsége mindössze 215 Ft.

Válassz csomagot magadnak

TermékMennyiségÁr
Derminax pattanás eltávolító2xDerminax
1xDerminax Gratis
19900

Ha szeretnél, válassz kiegészítő terméket is.

 • Ultra Slim System - 14900 ft

  Az Ultra Slim termék használata csökkenti az étvágyat, felgyorsítja az anyagcserét és növeli a kitartást munka közben. Továbbá lehetővé teszi a gyors súlycsökkentést „jojó” hatás nélkül. Az Ultra Slim egyet jelent a karcsúbb, feszesebb test elérésével és egy nagy löket energiával!

Töltsd ki az űrlapot

* - kötelezően kitöltendő mezők
 • Átvehetem külföldön is a küldeményt?
 • Utánvéttel való fizetés - 1200 ft

  A termékek azonnal el lesznek küldve a rendelés feldolgozását követően. A termék átvételét követően a helyszínen történik a fizetés. A rendelés feldolgozási ideje maximum 7 munkanap.

 • Előre fizetés – Banki átutalás - 1200 ft

  Ha azt szeretnéd, fizethetsz banki átutalással is. A terméket postázzuk, amint a pénz megérkezett a számlánkra. A rendelés feldolgozási ideje maximum 7 nap. • Hatékonysági garancia

  Annyira biztosak vagyunk a Derminax hatékonyságában, hogy minden meg nem kezdett csomagért visszaküldjük a pénzt, ha nem lennél elégedett a kezelés eredményeivel.

 • Tartós hatások

  A Derminax első hatásai 2-4 héttel a kezelés megkezdése után jelentkeznek, ha rendszeresen szeded. A tökéletesen sima bőr hatását a tabletta megfelelő szedése után 3 hónappal érheted el.

 • Biztonság

  A Derminax a bőrproblémák megszűntetésére és az akné kezelésére szolgáló termék. Minden összetevője 100%-osan természetes. Tanulmányok megerősítették, hogy egyszerre hatékony és biztonságos. A Derminax nem jár semmilyen mellékhatással.

 • Bizalom

  Tiszteletben tartjuk a személyes jogaidat. Az Ügyfeleink által megadott adatokat soha nem szolgáltatjuk ki harmadik félnek.

 • Diszkréció

  A rendelésed diszkrét csomagban, minden tartalomra utaló külső jelzés nélkül érkezik az Általad megadott címre. A rendelés után a futár cég értesít a csomag kézbesítésének pontos időpontjáról, aminek követekeztében biztos lehetsz, hogy éppen Te veszed át a csomagot. A személyes jogaid maximálisan tiszteletben tartva küldjük a rendelésedet.

 • Mindenkinek

  A Derminax formula 100%-osan természetes. Így a termék nem okoz semmilyen mellékhatást. Orvosok is igazolják, hogy nincs semmilyen ellenjavallat a termék szedését illetően. A Derminax hatékony és nem jár semmilyen kockázattal.

 • Telefonos rendelés

  Ha valamilyen okból kifolyólag, nem tudod leadni a rendelést a weboldalon, akkor hívj fel minket ezen a telefonszámon: 061 445 0403 (08:00-16:00 között) Kérjük telefonálás előtt készítsd elő a rendeléshez szükséges adataidat. A csomagot Utánvéttel küldjük.